(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Buchta Rafaelo
Potřebné ingredience
na těsto:2hrnky polohr.mouky,2/3hrnku krupic.cukru,vanilkový cukr,1/2 hrnku oleje,3 vejce,1 prášek do pečiva
na posyp:1 hrnek mletého kokosu,1/2 hrnku moučkového cukru
na polití:250 ml smetany ke šlehání (33%)
Postup přípravy
Důkladně smícháme vejce s cukrem,postupně přidáme zbytek přísad a vymícháme těsto.
Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.na syrové těsto nasypeme vysokou vrstvu posypu.
Dáme péci - pečeme při 180 stupních asi 15-25 minut-dokud posyp nezrůžoví.
Jakmile vyndáme buchtu z trouby,rovnoměrně ji polijeme smetanou a teprve pak ji vyndáme na papíru z plechu a necháme vychladnout.
VÝBORNÉ a hlavně RYCHLÉ!!!!!
Vzniklé těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem.na syrové těsto nasypeme vysokou vrstvu posypu.
Dáme péci - pečeme při 180 stupních asi 15-25 minut-dokud posyp nezrůžoví.
Jakmile vyndáme buchtu z trouby,rovnoměrně ji polijeme smetanou a teprve pak ji vyndáme na papíru z plechu a necháme vychladnout.
VÝBORNÉ a hlavně RYCHLÉ!!!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žingi
(upraveno)
9. 6. 2009, 16:04
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=16844&user=34593 taky je u nás oblíbená,hlavně je jednoduchá a rychlá
Ilonáček
(upraveno)
9. 6. 2009, 16:02
oliva1
(upraveno)
9. 6. 2009, 12:50
Znám, zrovna dojídám. Vyzkoušejte, je dobrá.